RÓLUNK

Dajar Kft. a lengyel DAJAR Sp. zoo leányvállalata Magyarországon.

Anyavállalatunk 1989 óta működik, mára piacvezető szerepet tölt be Közép-Európában a vendéglátó- és szállodaipari fogyóeszközök területén. Ma már nem csak kereskedelemmel, de saját termékek előállításával is foglalkozik.

Az anyacég közel három évtizedes múltra visszanyúló szaktudása, a legnagyobb nemzetközi gyártókkal történő együttműködése, a több ezer forgalmazott termék minősége, valamint a Lengyelországban 9 helyen található nagyméretű raktára az, ami a magyarországi leányvállalat zökkenőmentes működését biztosítja.

A tudás, a tapasztalat és a folyamatos képzések lehetővé teszik, hogy munkatársaink a legmagasabb színvonalon, lépést tartva a mindenkori trendekkel és igényekkel, a legmodernebb illetve a tradicionális elvárásoknak is egyaránt megfelelnek ügyfeleink professzionális kiszolgálásában.

A sikerünk alapja, hogy  nagy figyelmet fordítunk  a vásárlói  elégedettségre,  folyamatosan figyelemmel kísérjük a  piaci igényeket, és gondosan megválogatjuk az általunk forgalmazott márkákat, melyekkel piacvezető pozíciót képviselünk Magyarországon és a közép-európai régióban.

Webáruházunkban professzionális termékek gazdag választékát találja a hotelek, éttermek, kávézók, catering cégek számára.

HoReCa ügyfeleinknek teljes körű választékot tudunk ajánlani kiváló minőségű edényekből, evőeszközökből, gépekből, berendezésekből.

Vevőink professzionális kiszolgálását az ország minden pontján biztosítjuk a jól képzett értékesítési képviselőink segítségével, budapesti bemutatótermünkben magas szakmai felkészültségű munkatársaink várják ügyfeleinket.

Kérésükre HORECA tanácsadónk segít az eszközigény megtervezésében, összeállításában. 

Egyedi árajánlatért kérjük, vegye fel a kapcsolatot központunkkal, vagy a területileg illetékes kollégánkkal!